Over ons

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/181131/collector-s-items-van-gamezoldervrienden-online

Een gamezolder vol spellen en collector’s items is het resultaat van de verzamelwoede en gezamenlijke hobby van Ricardo Kuiper en Arlinda van Oosterom uit Lelystad. Ze zijn beiden conducteur bij de NS en leerden elkaar daar kennen. Ze hebben een liefde voor gamen en daaruit ontstond een vriendschap.

Gamezolder.nl is nu het resultaat van de vriendschap. Tijdens de coronacrisis, waarin veel mensen meer tijd aan hun hobby besteden, heeft het tweetal een webwinkel opgezet.

Webwinkel
In eerste instantie was het de bedoeling om vooral de dubbele Pokémon- en Zelda-kaarten die verzameld kunnen worden te verkopen, maar al snel groeide het uit tot meer. Er zijn speciale edities spelconsoles te koop en collector’s items die vaak al lange tijd op de zolder staan.

TRADING CARD GAMES CENTER (Ricardo)

ARLYTOYS – ARLY TRADING (Arlinda)

Nieuw in doos
Veel artikelen zitten nog nieuw in de doos. Van Oosterom kwam erachter dat items dan meer waard zijn. Soms valt het haar wel zwaar om iets niet uit te pakken. “Dit poppetje heb ik gekocht, maar eigenlijk nog nooit in mijn handen gehad.”

Blijft hobby
Ondanks dat ze nu een webwinkel runnen en dus ook spullen verkopen, blijft het voor de vrienden toch vooral een hobby. Ze zullen dan ook zeker niet alles verkopen.